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Thursday, March 5, 2009

よくいなりょうり


豚肉の作り方どおぐ
パン
ちょうみりょう
しょうゆ、す、あぶら、さっと、みず、しお
ざいりょう
にんにく、生姜、豚肉、茸

ざいりょうをあらいます。(First,wash the ingredient)
そして、ブライパンがあつくなりました。(Then warm the frying pan)
あぶらを入れます、あつくなりました。(Put in the oil into the frying pan)
にんにくとしょうがは入れます。(Put in the garlic and the ginger)
大蒜としょうがが黄色くなったら、豚肉が入れます。(when the garlic and the ginger become yellow in colour, put in the pork)
豚肉が白きなったら、しょうゆと酢を入れます。when the pork become white in colour, it means that the meat already almost cooked, so can put in the soya bean paste and vinegar )
豚肉が黒くなったら、さっととしおと半分の水 を入れます。(when the meat become black after broiling with the soya bean paste, put in the sugar, salt and half cup of the water)
30分のコック。(Then you cooked for more 30 minutes until the pork become sour and suitable for your taste)

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